Winters Stone bound system (Stone binder)

Winters Stone bound system (Stone binder)

Steentapijt buiten: Kan dit wel?

Een steentapijt betaat uit kleine steentjes, afhankelijk van het door u gekozen aggregaat hebben ze verschillende diktes en kleuren

Het verschil met de bestaande vormen van steentapijten voor binnen (Epoxy) ligt in de gebruikte lijmsoort. Voor steentapijten voor buiten gebruiken wij een tweekomponenten polyurethaan speciaal ontwikkeld voor deze toepassing. Dit PU is bovendien milieuvriendelijk en niet giftig. 

 

PLAATSING VAN HET STEENTAPIJT

Om een maximale levensduur te garanderen doet u voor de plaatsing het best een beroep op ons. Wij adviseren u graag bij uw keuze in onze eigen ervaren vakmensen, of die van een van onze zorgvuldig geselecteerde partners. Wij streven er altijd naar om kwalitatief werk af te leveren.

Ons steentapijt kan geplaatst worden op verschillende ondergronden. Het kan geplaatst worden op bv. beton, klinkers, tegels, Asphalt of stabilisatie zand. Wanneer u al een vorm van verharding heeft, en wij plaatsen het steentapijt hierop, is het wel belangrijk dat deze voldoende stabiel is. Als er een steentapijt wordt geplaatsd is het ook belangrijk dat er een rand wordt voorzien. Dit kan bestaan uit een beton borduur, arduin, Aluminium profiel of iets anders naar uw keuze. Dit alles kunnen wij uiteraard voor u ook inorde brengen. Zo hoeft u uw handen niet vuil te maken. 

 

DE TWEE SOORTEN

Stone Binder is verkrijgbaar in twee kwaliteiten. D3776/60 is niet UV stabiel en zal daarom verkleuren onder UV-blootstelling. De duurzaamheid van dit systeem wordt niet aangetast. Stone Binder UV-Resistent is ook verkrijgbaar (PU4844/60) Dit is een alipatisch systeem en zal niet verkleuren bij UV-blootstelling.

Wij hebben een goedgekeurd aanbod van aggregaten dat de sterkte en kwaliteit van het systeem garandeert, wanneer geplaatst op de voorgeschreven manier. Onze aggregaten zijn vooraf geselecteerd welke gebruikt kunnen worden voor de NON UV stabiel en de UV stabiele PU . Wanneer de klant een ander aggregaat wil gebruiken, is het aan te raden om deze vooraf te testen in ons laboratorium op kracht en verkleuring.
 

DE VOORDELEN.

  • Waterdoorlatend
  • Extreem slijtvast
  • Bestand tegen vrieskou
  • Weinig onkruid of mos groei
  • Afspuitbaar met hogedruk reiniger
  • Snelle plaatsing
  • oneindig veel kleur combinaties mogelijk
  • UV Stabiel.
  • Mooie afwerking bij afgeronde, ovale en golvende vormen
  • Bestand tegen javel of bleekwater

 

Winters Stone  -  Op de kippen 5    -   3990 Peer - Limburg   -  tel +32 (0) 497 70 13 73  -  info@wintersstone.be

Algemene voorwaarden  | Privacy & Cookie policy

Steentapijt buiten, aanleg oprit, aanleggen inrit, aanleggen parking, aanleg terras, gietvloer buiten, korrelvoer buiten