Waarom kiezen voor een steentapijt van winters stone?

Waarom kiezen voor een steentapijt van Winters stone?

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor buiten toepassingen. Deze vorm van oppervlakte verharding is getest en goedgekeurd voor alle weersomstandigheden.
Het buiten steentapijt is bestand tegen vrieskou en zal ook niet vervormen bij hoge temperaturen. Deze producten zijn extreem slijtvast, gebruik van een hogedruk reiniger is ook toegelaten. Het is zelfs bestand tegen javel of bleekwater. Onkruid of mos groei behoort tot de verledentijd. (mits een correct onderhoud) Alle kleuren of kleur combinaties zijn mogelijk. Wij hebben meer dan 30 verschillende natuurstenen waaruit u uw keuze kan maken. De snelle plaatsing, zeker als er veel hoeken, ronde, ovale of golvende stukken zijn maakt dat de prijs van uw totaal project goedkoper. Er zullen ook geen voegen te zien zijn. Het bound systeem heeft een open structuur die er dan weer voor zorgt dat het systeem water doorlatend is. Met andere woorden, nooit geen plassen meer op uw oprit of terras. Er is ook de mogelijkheid om, indien gewenst, het systeem te voorzien van een sealer (water dicht). We hebben natuurlijk ook een UV-Bestendige versie die u verzekerd dat u geen verkleuring krijgt van de gebruikt lijm. Voor het onderhoud gebruikt u best eenvoudig water (tuinslang of hogedruk), bladblazer of een borstel.

Winters stone steentapijten zijn vrijwel overal inzetbaar.
Wil u een nieuwe oprit of terras. Een gezellig wandelpad in de tuin, op je balkon of rond je zwembad. Een parking of treepit.  En nog zoveel meer…. 

Er zijn veel redenen waarom u kiest voor een steentapijt van Winters stone.

Als u verdere vragen heeft of toelichting wil aarsel dan niet om ons te contacteren.  

Winters Stone  -  Op de kippen 5    -   3990 Peer - Limburg   -  tel +32 (0) 497 70 13 73  -  info@wintersstone.be

Algemene voorwaarden  | Privacy & Cookie policy

Steentapijt buiten, aanleg oprit, aanleggen inrit, aanleggen parking, aanleg terras, gietvloer buiten, korrelvoer buiten